Inima gaseste pe cine iubeste (Ruzgarin Kalbi) online subtitrat

INIMA GASESTE PE CINE IUBESTE ONLINE SUBTITRAT IN ROMANA

Rüzgar este un băiat care își pierde iubita într-un accident de mașină în fața lui și durerea este așa de mare încât fuge de familia și de prieteni. Doi ani mai târziu, după un scandal într-un bar trebuie să se întoarcă forțat în țară. Dar ajuns acasă pleacă din nou în Foca, o localitate lângă Izmir.
Aici o cunoaște pe Zeynep, o tânără care este pe cale să se căsătorească și care află că iubitul ei a trădat-o. Se decide să plece la bunicul ei, în Foca. În acest fel, soarta îi va uni pe Rüzgar și Zeynep. Zeynep este în viață, datorită unui transplant de inimă, iar donatorul a fost iubita lui Rüzgar. El află de acest lucru și nu știe dacă este îndrăgostit de Zeynep pentru că inima iubitei lui bate în pietul lui Zeynep sau este îndrăgostit cu adevărat de ea.

Actori:  Burak Serdar Şanal, Deniz Baysal, Cezmi Baskın, Turgut Tunçalp, Seçil Buket Akıncı, Batuhan Begimgil, Ahmet Saraçoğlu, Tolga Mendi, Müge Akyamaç, Coşkun Özmeriç, Barış Akın, Mehmetcan Mincinozlu, Başak Daşman, Ebru Aykaç, Özlem Mahmutoğlu, Mert Asker, Zeynep Elçin, Kimya Gökçe Aytaç, Hande Özen, Funda Şirinkal si altii;
Gen: Dramă; Romantic
Difuzare in Romania: PeSerialeHD.Us;
Lansat: 2016;
IMDb: 5,5

INIMA GĂSESTE PE CINE IUBEȘTE
INIMA GĂSESTE PE CINE IUBEȘTE – EPISODUL 1 ✔️INIMA GĂSESTE PE CINE IUBEȘTE – EPISODUL 2 ✔️
INIMA GĂSESTE PE CINE IUBEȘTE – EPISODUL 3 ✔️INIMA GĂSESTE PE CINE IUBEȘTE – EPISODUL 4 ✔️
INIMA GĂSESTE PE CINE IUBEȘTE – EPISODUL 5 ✔️INIMA GĂSESTE PE CINE IUBEȘTE – EPISODUL 6 ✔️
INIMA GĂSESTE PE CINE IUBEȘTE – EPISODUL 7 ✔️INIMA GĂSESTE PE CINE IUBEȘTE – EPISODUL 8 ✔️
INIMA GĂSESTE PE CINE IUBEȘTE – EPISODUL 9 ✔️FINAL SERIAL ✔️