Alegerea episodul 18 subtitrat online

Va invit aici pe site sa urmariti alaturi de noi, serialul Alegerea episodul 18 online subtitrat in romana.


ALEGEREA EPISODUL 18


Server II

Server III

Server IV

Server V

„Alegerea” îl are în centrul acțiunii pe Irfan (Halit Ergenç), un profesor universitar respectat, școlit în străinătate, a cărui viață se schimbă însă peste noapte, când, în loc să fie avansat, este concediat.

ALEGEREA EPISODUL 18 ONLINE SUBTITRAT ROMANA

Repudiat de universitate, ocolit de prieteni, cu conturile blocate până când va reuși să-și dovedească nevinovăția, Irfan se află într-o situație teribilă, care devine de-a dreptul îngrozitoare când află că băiețelul lui de 7 ani trebuie operat pe creier de urgență. Ca să facă rost de banii necesari, profesorul și soția lui, Eda (Nur Fettahoğlu), apelează la un prieten, Egemen (Ozan Güven), iar acesta îi duce la șeful lui, Suleyman (Mesut Akusta), un personaj dubios, pe cât de bogat, pe atât de lipsit de scrupule. Irfan, care descoperă și că fosta lui iubită, Ilay (Birce Akalay), este acum amanta lui Suleyman, ia bani cu împrumut de la acesta, dar plănuiește să-l înșele. Așa începe periculoasa aventură a unui om corect, forțat de împrejurări să joace murdar.

Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu și Ozan Güven, trei dintre personajele principale ale serialului „Alegerea”, au mai jucat împreună în „Suleyman Magnificul”, fiind (mai e cineva care nu știe?) Suleyman însuși, sultana Mahidevran, respectiv Rustem Pașa, soțul unicei fiice a lui Suleyman.