Lia – soţia soţului meu episodul 1 online

Va invit sa urmariti alaturi de noi aici pe site-ul nostru, serialul Lia – soţia soţului meu episodul 1 online subtitrat HD in romana.


LIA – SOŢIA SOŢULUI MEU EPISODUL 1


Server II

Server III

Server IV

Server V

Serialul Lia este produs de Ruxandra Ion, Radu Grigore si Bianca Mina. Seria prezinta o poveste unica de iubire in care protagonistii vor trebui sa treaca peste diverse obstacole si incercari. In serial vom vedea daca destinul este suficient pentru ca dragostea sa invinga sau daca este nevoie si de alte „ingrediente”.

LIA – SOŢIA SOŢULUI MEU EPISODUL 1 ONLINE SUBTITRAT

Rolul principal (Lia) este interpretat de Ana Bodea, acesta fiind probabil cel mai important rol din cariera sa de actrita. Stefan Floroaica este, de asemenea, la primul sau rol, si il interpreteaza pe Petru Vornicu.

In serialul Lia vom vedea si actorii Bebe Cotimanis, Ioana Blaj, Ilinca Goia, Tina Duceac, Andrei Voicu, Doinita Oancea, Alexandru Ion, Oana Zara, Valeriu Ilisie, Elena Mogildea, Roxana Vaduva, Bogdan Talasman sau Mihai Mititescu.
Asla Vazgeçmem, serialul dupa care este adaptat Lia, a avut 59 episoade difuzate in Turcia intre 2015 – 2016, iar pe IMDb a obtinut nota 5.4 din 336 recenzii. In acest serial au avut roluri actorii Tolgahan Sayisman, Amine Gulse si Safak Pekdemir.