Ochiul albastru deschis (2022) online subtitrat

Va invit sa urmariti alaturi de noi aici pe site, filmul Roald Dahl – Matilda: Musicalul online subtitrat in romana.


THE PALE BULE EYE (2022) ONLINE SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V

The Pale Blue Eye este un film thriller american din 2022scris și regizat de Scott Cooper, adaptat după romanul cu același nume din 2003 al lui Louis Bayard.

OCHIUL ALBASTRU DESCHS FILM ONLINE SUBTITRAT

În 1830, veteranul detectiv pensionar Augustus Landor este rugat de armată să investigheze un incident la Academia Militară a Statelor Unite din West Point, New York. Landor este un văduv care locuiește singur de când fiica sa Mathilde „a fugit”, cu câțiva ani în urmă.

Un cadet, Leroy Fry, a fost găsit spânzurat. Dar inima i-a fost scoasă din trup, în timp ce zăcea în morgă. Ofițerii superiori ai Academiei îi doresc lui Landor să afle cine a făcut asta și de ce. Examinând cadavrul, Landor găsește un mic fragment dintr-un bilet strâns strâns în mâna cadetului mort. De asemenea, semnele de pe gâtul și degetele lui Fry sugerează că nu s-a spânzurat, ci a fost ucis.
Cu permisiunea ofițerilor, Landor solicită ajutorul lui Edgar Allan Poe , un alt cadet la academie care și-a exprimat interesul pentru acest caz. Poe și Landor deduc din scrierea de pe fragmentul de bilet că îl chema pe Fry la o întâlnire secretă. După ce o vacă și o oaie sunt găsite în zonă, măcelărite și cu inimile îndepărtate, se deduce că crima ar putea fi legată de ritualuri de magie neagră.