Primarul din Kingstown ~ Mayor of Kingstown subtitrat

PRIMARUL DIN KINGSTOWN ONLINE SUBTITRAT

Kingstown, Michigan este un oraș de companie în care afacerea este încarcerarea. Familia McLusky a păstrat pacea în Kingstown de zeci de ani, acționând ca moderatori între bandele de stradă, prizonieri, gardieni și polițiști. Abordând teme ale rasismului sistemic, corupției și inegalității, seria oferă o privire cruntă asupra încercării lor de a aduce ordine și dreptate într-un oraș care nu are niciuna.

Jeremy Renner în rolul lui Mike McLusky, începând ca mâna dreaptă pentru fratele său mai mare Mitch, Mike preia funcția de „primar” după moartea lui Mitch în primul episod. Fratele mijlociu McLusky, Mike și-a petrecut întreaga copilărie visând să iasă din Kingstown. Mai târziu în sezon, aflăm că Mike a fost cândva un deținut în închisoarea Kingstown și a ajuns la rangul de „Apelător” pentru deținuții albi.
Dianne Wiest ca Mariam McLusky, matriarha fraților McLusky. Mariam este o profesoară de facultate care predă voluntar deținuților în închisoarea pentru femei. Miriam este pe deplin conștientă de activitățile la care participă fiii ei și are o animozitate profundă față de Mike.
Hugh Dillon în rolul lui Ian Ferguson, un detectiv experimentat și îndrăzneț al Departamentului de Poliție din Kingstown și partenerul lui Kyle.
Tobi Bamtefa în rolul lui Deverin „Bunny” Washington, liderul Crips din Kingstown, Bunny își petrece zilele stând pe un scaun de gazon vânzând droguri pe care le are în frigiderele lângă el, în aer liber. Bunny are o relație bună cu Mike și este cel mai apropiat lucru de un prieten pe care îl are Mike.

Taylor Handley ca Kyle McLusky, cel mai tânăr dintre frații McLusky. Kyle este detectiv la Departamentul de Poliție din Kingstown. Kyle se luptă adesea cu alegerile pe care este forțat să le facă ajutându-i pe cei doi frați mai mari ai săi în afacerile lor, precum și cu tacticile îndoielnice pe care colegii săi ofițeri le folosesc asupra suspecților. Ca o modalitate de a se distanța de haosul și corupția muncii în Kingstown, Kyle este aproape de a obține un transfer la poliția de stat din Michigan. Kyle este, de asemenea, căsătorit cu Tracy și așteaptă primul lor fiu. În sezonul 2, Kyle lucrează în prezent ca polițist din Michigan, dar după ce o poliție a implicat o împușcătură care a dus la moartea partenerului său și la orfanul unui copil mic, Kyle este copleșit de traume și vinovăție care îi afectează relația cu soția sa.
Emma Laird în rolul lui Iris, o escortă liniştită care lucrează pentru Milo şi mafia rusă pentru a seduce şi a mitui oficialii guvernamentali. Iris este adusă inițial în Kingstown în încercarea de a-l controla pe Mike.
Derek Webster în rolul lui Stevie, un detectiv al Departamentului de Poliție din Kingstown și un alt aliat al fraților McLusky.

Actori:  Jeremy Renner, Taylor Handley, Dianne Wiest, Derek Webster, Michael Reventar, Hugh Dillon, Aidan Gillen, Kyle Chandler, Michael Beach, Necar Zadegan, James Jordan, Andrew Howard, Dorly Jean-Louis, Nishi Munshi, Nichole Galicia, Lombardo Boyar, George Tchortov, Scott Gibson, Zoe Doyle, David McNally, Emma Laird, Billy Lush, Jose Pablo Cantillo, Rob Stewart, Erik Knudsen, Jason Blicker, Elizaveta Neretin, Derek Basco, Mandela Van Peebles, Drew Davis, Jonathan Watton, Tim Post, Tony Nappo, Chris Owens, Jorge Molina, Patrick Stevenson, Roman Pesino, Paul Popowich, Brian Markinson, Natasha Marc, Stacie Greenwell, Joseph Ruud, Joseph Kathrein, Emma Campbell, Alex Jade, Alex House, Tobi Bamtefa, Drew Nelson, Jesse Collin, Dru Viergever, Paulino Nunes, Drew Zeran, Chase Lawless, Krista Morin, Charlie Benger, Ben Sanders, Tony Nash, Marcus Gladney Jr., Darlene Cooke, Amanda Barker, Monica Knox, Hamish Allan-Headley, Lane Garrison, Latarsha Rose, Michael Gaston, Gena Shaw, Frank Licari, Tommy LaFitte, Brandon Rush, Dylan Kenin, Ash Santos, Brandon Tyler Moore, Sandrine Holt, Juanita Jennings, Charles Baker, Jake Schur, Tony DeMil, Javon Johnson, Bryce Clyde Jenkins, Matt Gerald, Kenny Johnson, Jock McKissic, Katie Carpenter, Michael Godere, Pete Burris, Callie Thorne, Blake Shields, Tina Ivlev si altii;
Gen: Crimă; Dramă; Thriller
Lansat: 2019 – 2023;
IMDb: 8,2