Gülcemal tradus in limba română

GÜLCEMAL ONLINE SUBTITRAT


Murat Ünalmış și Melis Sezen conduc serialul, care este scris de Eda Tezcan Çalışkan și regizat de Yusuf Pirhasan. Distribuția serialului îi mai include pe Edip Tepeli, Nilay Erdönmez, Atilla Şendil, Cahit Gök, Nilüfer Açıkalın, Samet Kaan Kuyucu, Meltem Akçöl, İpek Ayaz Kortunç, Sabahattin Yakut, Gökçem Çoban, Melike Küdaçükel, și Aydaçükel.

Gülcemal va centra povestea de dragoste dintre Gülcemal (Ünalmış) care a fost abandonat în copilărie de mama sa și frumoasa, Deva (Sezen). Ceea ce începe cu atâta ură se îndreaptă curând în vârtejul de foc, pasiune și furtună. Va prevala ranchiul pe care Gülcemal o găzduiește de ani de zile? Pe această cale plină de costuri, va trece Gülcemal de la a fi un vânător vicios la pradă deschisă? Dar Deva? Când se va preda în sfârșit, va înțelege că această iubire este imposibilă?

Detaliile seriei Gülcemal încep să apară încet. În serial, care a fost introdus pentru prima dată ca seria lui Murat Ünalmış și anunțat că va fi numit Gülcemal, s-a întrebat cine va fi partenerul lui Ünalmış. După un timp, s-a anunțat că Melis Sezen, infidelul Derin, va fi rolul principal în serial. Detaliile despre foarte așteptatul serial Gülcemal, în care doi actori de succes vor prelua conducerea, încep încetul cu încetul să apară.

În serialul Gülcemal, care atrage atenția cu distribuția de succes, Murat Ünalmış va da viață personajului lui Gülcemal, în timp ce Melis Sezen va interpreta rolul Devei. Data lansării serialului va începe pe 6 aprilie 2023…..Actori:  Melis Sezen, Nilay Erdonmez, Murat Ünalmış, Edip Tepeli, Ayda Aksel, Meltem Akçöl, Sema Keçik, Cahit Gök, Atilla Şendil, Nilüfer Açıkalın, Samet Kaan Kuyucu, Sabahattin Yakut, Gökçem Çoban, İpek Ayaz Kortunç, Melike Küçük, Ekin Bulut, Yiğit Anıl Dinkçi, Asya Filiz, Selen Güney, Berat Çağan și altii;
Gen: Dramă;
Lansat: 2023
IMDb: 7,1