Metronom (2022) film romanesc online

Va invit sa urmariti alaturi de noi aici pe site, filmul romanesc Metronom online online subtitrat in romana.


METRONOM ONLINE


Server II

Server III

Server IV

Server V

În filmul „Metronom”, cu care a câștigat premiul pentru regie Un Certain Regard a Festivalului de la Cannes 2022, Alexandru Belc a spus povestea a doi liceeni care scriu, în timpul comunismului, scrisori la emisiunea Metronom de la Europa Liberă.

Acțiunea se petrece în anul 1972, în timp ce Ilie Năstase și Ion Țiriac jucau finala Cupei Davis, contra echipei Statelor Unite. În paralel, doi liceeni care se iubesc scriu scrisori la emisunea Metronom de la Radio Europa Liberă, emisiune considerată unul dintre cele mai importante simboluri al rezistenței anti-comuniste prin muzică. Ulterior, familia băiatului primește aprobarea să plece definitiv din țară, iar cei doi tineri știu că trebuie să se despartă, dar aceste ultime zile împreună devin hotărâtoare pentru restul vieților lor.

METRONOM FILM ROMANESC ONLINE SUBTITRAT

Acțiunea filmului este plasată în 1972, când doi liceeni, Sorin (Șerban Lazarovici) și Ana (Mara Bugarin), se iubesc, se întâlnesc la ceaiuri cu colegii lor de liceu și scriu scrisori la emisiunea „Metronom”, realizată de legendarul Cornel Chiriac la Europa Liberă. Când băiatul primește aprobarea pentru plecarea din țară, alături de familie, ei petrec împreună câteva zile zbuciumate, care le influențează întregul destin.

Numit de critici „unul dintre cele mai de impact filme ale anului”, „Metronom”, scris și regizat de Alexandru Belc, a primit Premiul pentru cel mai bun regizor în cadrul secțiunii Un Certain Regard a Festivalului Internațional de Film de la Cannes, unde a avut premiera mondială pe 24 mai. „Sunt onorat că am putut trăi emoția vizionării filmului alături de o parte din echipă, într-o sală cu peste o mie de spectatori care au aplaudat minute în șir. A fost o experiență unică, pe care doar un festival de talia Cannes-ului o poate oferi”, a spus cineastul.