Haita de acțiune subtitrat in română

Va invit sa urmariti alaturi de noi aici pe site, filmul romanesc Haita de acțiune online online subtitrat in romana.


HAITA IN ACȚIUNE ONLINE


Server II

Server III

Server IV

Server V


Filmul „Haita de acțiune”, o comedie polițistă, a fost regizat de Vali Dobrogeanu și produs de Matei Dima, alias Bromania.
Filmul „Haita de acțiune” a avut premiera pe 21 martie 2023, în cinematografe, iar din distribuție fac parte Matei Dima, Elena Chiriac (fostă concurentă „Survivor România”), Antonia, Anca Dumitra, Vlad Brumaru, Iulian Postelnicu, Iancu Sterp, Alex Bogdan, Sergiu Smera, Alex Delea (câștigător Survivor România 2022), Cristi Pulhac și Anca Dinicu.

HAITA IN ACȚIUNE FILM ROMANESC ONLINE

„Haita de acțiune” este prima comedie de acțiune făcută de Vidra. Filmul este scris și regizat de către Vali Dobrogeanu (cunoscut pentru „Rezumatul Zilei” și „Tabăra”), iar producători sunt Matei Dima, Ștefan Lucian și Alexandra Hash.

În cazul în care nu ați apucat să vedeți filmul în cinema, acum mai aveți o sansă, pentru că va fi disponibil pentru streaming. Filmul „Haita de acțiune” va fi disponibil pe Netflix începând cu data de 21 iulie 2023.

HAITA IN ACȚIUNE ONLINE

„Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, dar el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Pentru că a început să scormonească unde nu trebuie, Denzel și haita lui de acțiune ajung într-un impas. O comedie de acțiune care te va face să simți chestii”, este sinopsisul oficial al filmului.