Nu mă părăsi episodul 190 subtitrat română

Va invit sa vizionați aici pe site alaturi de noi, serialul Nu mă părăsi episodul 190 subtitrat HD in romana.


NU MĂ PĂRASI! EPISODUL 190


Server II

Server III

Server IV

Server V


Performanța bună a serialului Legacy (Emanet), care se întâlnește cu telespectatorii pe ecranele Canalului 7 în serile din zilele lucrătoare, continuă să atragă atenția telespectatorilor… Chiar dacă nu ajunge la fel de sus ca serialul difuzat pe canalele media mainstream, ratingurile obținute de Legacy pentru Channel 7 sunt considerate bune…

NU MĂ PĂRASI EPISODUL 190 SUBTITRAT

Armonia bună și performanțele puternice ale lui Halil İbrahim Ceyhan și Sıla Türkoğlu fac seria Legacy să iasă în evidență. Până acum au fost proiectate 137 de episoade ale serialului, care a început pe 7 septembrie 2020. Fiecare episod a fost martorul unor evoluții interesante. Cu toate acestea, a durat ceva timp pentru ca mulți telespectatori să observe drama.

NU MĂ PĂRASI! EPISODUL 190 ONLINE

Tarık (Emrah Akduman), fiul cel mare, îi calcă pe urme și a preluat deja afacerea familiei. Cu toții speră acum ca Tarık și Meltem (Esengül Aypek), fiica partenerilor lor de afaceri, să se căsătorească, dar inima tânărului a fost deja furată de Sıla (Sude Dogar). Emre (Berkay Veli), fiul cel mic și neserios, este medic. Iar când se îndrăgostește de Zeynep (Sila Özlem Önemli), în familia Sayar se declanșează haosul.

Filmările pentru „Nu mă părăsi!” au avut loc în Ankara și este o producție Focus Film. Serialul are 4 sezoane și s-a terminat odată cu cel de-al 630-lea episod, pe 18 iunie 2021, în Turcia.

Producția s-a bucurat de mare succes în țara de origine, dar și în Bulgaria, unde a fost difuzat din ianuarie 2021 și unde a devenit în scurt timp cel mai urmărit serial. Actrița Esengül Aypek a fost încântată de acest lucru: „Sunt foarte fericită că serialul nostru e atât de popular în străinătate