Golani (2017) film românesc online

Va invit sa vizionati alaturi de noi aici pe site, filmul romanesc Golani online online subtitrat in romana.


GOLANI ONLINE


Server II

Server III

Server IV

Server V


Golani urmărește povestea lui Doru și Mihai, doi băieți din Iași, care pe parcursul a două zile, fumează iarbă, mănâncă ciorbă și intră într-o belea mai mare decât trebuia, după ce se hotărăsc că nu se mai poate să-și tot ia țeapă de la dealerul lor de iarbă. După o prostie iremediabilă din partea lui Doru, e nevoie ca Văru’ – vărul lui Mihai – să preia situația și să găsească o manevră care să-i scoată pe băieți din probleme.

GOLANI FILM ROMANESC ONLINE

Lungmetrajul a fost filmat în Iași cu o echipă compusă atât din studenți ai University of Essex și ai UNATC, cât și persoane pentru care aceasta a fost prima experiență pe un platou de filmare.
Distribuția este compusă integral din actori neprofesioniști. „Golani” se joacă mult cu convenția timpului „real” în cinema și marșează pe acțiuni apăsat-banale. Actiuni prezentate integral, care, însă, se încarcă cu tensiune odată ce personajele sunt puse în mișcare de urmările propriilor lor acțiuni împiedicate.

GOLANI (2017) ONLINE

„Limbajul debordează de un argou specific zonei Moldovei. Detaliile – până la un punct antropologice – ale vieților tinerilor dintr-un oraș de provincie din România. Precum și valoarea documentară a conservării în imagini a unui oraș (cu străzile, patiseriile, mijloacele lui de transport…), fac din „Golani” un film revigorant, deși pe alocuri arid, care nu suferă însă de timorare și nici de mărci ale maniei overdevelopment-ului.