Ajutorul lui Moș Crăciun (2015) subtitrat în română

Va invit sa vizionati alaturi de noi aici pe site, filmul Ajutorul lui Moș Crăciun online subtitrat in romana.


AJUTORUL LUI MOȘ CRĂCIUN ONLINE SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


La 28 de ani, Paulina (Dolores Fonzi) renunță la o carieră excepțională în drept pentru a se dedica predatului într-o regiune din Argentina. Într-un mediu înconjurător dur, ea continuă să predea și își menține angajamentele politice, fiind de acord să își sacrifice iubitul și încrederea tatălui său, un judecător local foarte influent.

AJUTORUL LUI MOȘ CRĂCIUN

După sosirea ei, este asaltată violent de o gașcă de tineri, câțiva din ei fiind chiar studenții ei. În ciuda traumei și a incapacității de a înțelege, Paulina va reuși să susțină ceea ce crede. Filmul este un thriller social care explorează personajele legate de un act de violență – atât victimele, cât și agresorii – și examinează cum violența declanșează diferite idei de justiție.

AJUTORUL LUI MOȘ CRĂCIUN SUBTITRAT

Dax este un om lacom, materialist, pe care îl vedem pentru prima dată în timp ce închide un centru comunitar de tineret cu doar câteva zile înainte de Crăciun. Ulterior, Dax este concediat într-un joc de putere corporativ și, deoarece trăiește peste posibilitățile sale, își pierde prietena.