Cadoul preferat (2015) subtitrat în română

Va invit sa vizionati alaturi de noi aici pe site, filmul Cadoul preferat online subtitrat in romana.


CADOUL PREFERAT ONLINE SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


În centrul poveștii se află înțelegerea și acceptarea faptului că redirecționarea obiectivelor și viselor este uneori un proces dificil, dar este ceva care trebuie anticipat mai degrabă decât evitat. În calitate de artist însumi (nu artist vizual, totuși), m-am trezit să înțeleg mesajul acestei povești pentru că, într-un sens, am trăit mesajul poveștii în ultimul an și ceva.

CADOUL PREFERAT

Donna o joacă pe mama desăvârșită a lui Marc. Deși nu mi-o amintesc în mod specific, recunosc multe dintre rolurile ei, așa că sunt sigur că am văzut-o (nu sunt un pasionat de telenovele, prin urmare nu am văzut unele dintre lucrările ei mai recunoscute). Donna o joacă pe Joyce într-un mod cu care majoritatea mamelor se pot identifica.

CADOUL PREFERAT SUBTITRAT

Îi însetează doar ca fiul ei să găsească o femeie cu care să-și poată împărtăși viața și asta, în cele din urmă, îl va face fericit pentru tot restul vieții. Ea este îngrijorată de faptul că fiul ei este prea ocupat în lumea corporativă cu tendințe majore de workaholic. În rolul lui Joyce, Donna oferă o performanță gestionabilă, identificabilă și primitoare, care pare a fi fără efort și autentică.