Cine a anulat Crăciunul (2021) subtitrat în română

Va invit sa vizionati alaturi de noi aici pe site, filmul Cine a anulat Crăciunul online subtitrat in romana.


CINE A ANULAT CRĂCIUNUL ONLINE SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


Cine a anulat Crăciunul este un film american de comedie romantică din 2021 regizat de Prarthana Mohan și scris de Sara Endsley. Are în rolurile principale Hayley Orrantia, Janel Parrish și Dermot Mulroney. Filmul este despre o fată pe nume Emma, ​​al cărei tată și prietenul ei de liceu încep să se întâlnească, așa că ea pornește într-o misiune de a rupe relația dintre cuplul fericit.

CINE A ANULAT CRĂCIUNUL

Au trecut doi ani de când Emma (Hayley Orrantia) și-a pierdut mama, iar rana încă se simte destul de proaspătă. Se simte obligată să aibă grijă de tatăl ei, Jack (Dermot Mulroney), iar când se îndreaptă acasă să-și petreacă vacanțele cu el, descoperă o veste incredibil de supărătoare: că tatăl ei se întâlnește cu Brandy (Janel Parrish), prietena ei de liceu.

CINE A ANULAT CRĂCIUNUL SUBTITRAT

Emma este îngrozită de această revelație, cel puțin, dar Brandy încearcă din răsputeri să păstreze lucrurile prietenoase între ei doi. Incapabil să accepte acest lucru, în ciuda eforturilor depuse atât de Brandy, cât și de Jack, Emma se hotărăște să încerce să-i despartă pe cei doi înainte de Crăciun – care este peste patru zile.

Emma încearcă să realizeze niște scheme banale pentru a despărți Brandy și tatăl ei. Oricât ar încerca ea, totuși, cei doi par hotărâți să îndepărteze asta, chiar și atunci când lucrurile devin tensionate. Emma ignoră propria ei legătură în devenire cu Josh în favoarea obsesiei ei de a ruina relația tatălui ei și o pune pe Charlyne într-o poziție inconfortabilă în același timp.