Ho Ho Ho 2: O loterie de familie film romanesc online

Va invit sa urmariti integral alaturi de noi aici pe site, filmul romanesc Ho Ho Ho 2: O loterie de familie online subtitrat in romana.


HO HO HO 2: O LOTERIE DE FAMILIE ONLINE


Server II


Server III

Server IV

Server V


Ho Ho Ho 2: O loterie de familie este un film românesc de Crăciun din 2012 regizat de Jesús del Cerro. În rolurile principale joacă actorii Andreea Marin, Dragoș Bucur și Patricia Poslușnic.

HO HO HO 2: O LOTERIE DE FAMILIE FILM ROMANESC ONLINE

Filmul o prezintă pe Ema (Poslușnic), un copil care încă mai crede că visele pot deveni realitate. Ea locuiește într-un orfelinat condus de Ioana (Bănică), o femeie rea căreia nu-i plac copii. Într-o zi, în timp ce fata se joacă în curtea orfelinatului împreună cu prietenii săi, găsește un bilet de loterie.

HO HO HO 2: O LOTERIE DE FAMILIE (2012) ONLINE

Vestea bună este că biletul e câștigător al potului cel mare, dar, din păcate, doar un adult poate revendica premiul, iar termenul limită expiră într-o săptămână. Din moment ce nu poate avea încredere în nimeni, decide să fugă din orfelinat pentru a găsi familia ideală care s-o adopte și astfel să încaseze cecul. Prietenii ei și Vlad (Bucur), un ofițer de poliție, o ajută în această aventură. În acest fel Ema își dă seama care este adevărata semnificație a familiei și a prieteniei.