Magazinul de Crăciun (2020) subtitrat în română

Va invit sa vizionati alaturi de noi aici pe site, filmul Magazinul de Crăciun online subtitrat in romana.


MAGAZINUL DE CRĂCIUN ONLINE SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


Amelia alias Vanessa Manillo tocmai a cumpărat o clădire foarte drăguță pe strada principală într-un orășel drăguț din Colorado pentru a deschide un magazin de Crăciun pe tot parcursul anului, care pare o investiție neînțeleaptă, dar ok. DAR cumva Vic, alias Captain Awesome de la Chuck, a achiziționat și el aceeași clădire (pentru a-și deschide magazinul de ciocolată artizanală)!

MAGAZINUL DE CRĂCIUN

Ei decid separat să-l vâneze pe proprietar, vârstnicul Dubois, câteva orașe pentru a-l convinge să vândă clădirea. Ei bine, Elder tocmai și-a pierdut soția și este prea îndoliat pentru a preda concursul anual de decorațiuni de Crăciun pe Main Street, dar poate că Amelia și Vic o pot face GRATUIT și asta îl va ajuta să decidă.

MAGAZINUL DE CRĂCIUN SUBTITRAT

Amelia și Vic provoacă lucrurile și, în afară de faptul că ambii actori sunt foarte drăguți, se îndrăgostesc. Și – inspirați de cafeneaua locală, care era un magazin de Crăciun pe tot parcursul anului (?ce?) – Amelia și Vic decid să cumpere clădirea împreună și să deschidă un magazin de Crăciun/ciocolată.