Capcana iubirii episoadele 75 și 76 subtitrate în română

Va invit sa urmariti aici pe site alaturi de noi, serialul Capcana iubirii episoadele 75 și 76 subtitrat HD in romana.


CAPCANA IUBIRII EPISOADELE 75 SI 76 SUBTITRATE


Server II

Server III

Server IV

Server V


Puteți urmări serialul turcesc „Capcana iubirii” (în original “Esaret”). Producția a avut premiera în țara de origine, la postul Kanal 7, în noiembrie 2022, și a ajuns la sezonul doi, care a fost lansat pe 11 septembrie.

CAPCANA IUBIRII EPISOADELE 75 SI 76

Orhun (Cenk Torun) este un om de afaceri de succes, dar cu un caracter nemilos, pe care l-a moștenit de la mama sa, Afife (Melahat Abbasova). Sora geamănă a lui Orhun merge în Eritreea ca medic voluntar, în ciuda dezaprobării familiei sale. După un timp, nimeni nu dă de ea și toți încep să-și facă griji pentru viața ei. Așa că Orhun decide să plece în Eritreea pentru a-și găsi sora.

CAPCANA IUBIRII EPISOADELE 75 SI 76 ONLINE

Din întâmplare, dă peste Hira (Mahassine Merabet) în mijlocul deșertului. Aceasta este o tânără frumoasă care este sclava unei bande locale. Orhun îi salvează viața Hirei, însă nu și pe cea a surorii lui, care e otrăvită de cei care o țineau captivă. Ulterior, el află că de fapt Hira a fost cea care i-a otrăvit sora, așa că vrea să se răzbune. O ia cu el pe Hira la Istanbul și decide să-i facă viața mizerabilă. Desi a scăpat de membrii bandei, Hira începe să trăiască în casa lui Orhun ca o sclavă. Ea îi explică acestuia că nu știa că mâncarea pe care i-a dat-o suroriii sale era otrăvită, însă bărbatul, orbit de furie, continuă să-i facă viața un calvar.