Contra Timp 2 (2009) film romanesc online

Va invit sa urmariti integral alaturi de noi aici pe site, filmul romanesc Contra timp 2 online subtitrat in romana.


CONTRA TIMP 2 ONLINE


Server II

Server III


Server IV

Server V

In timp ce Boboc si Lori sunt in Spania pentru a il escorta pe Corsicanu – un temut traficant de carne vie ce urmeaza a fi extradat – Bogdan, Maria si Dobrescu se confrunta cu un criminal in serie psihopat, care isi arde victimele de vii.

CONTRA TIMP 2 FILM ROMANESC ONLINE

De la distanta, Boboc incearca sa-i ajute in ancheta. Corsicanu insa deturneaza cu ajutorul unei complice avionul care se indrepta spre Romania, tinandu-i prizonieri pe Boboc si pe Lori. Intre timp, ucigasul face alte victime. Echipa din Bucuresti descopera o legatura intre crime si un accident care a avut loc cu mult timp in urma, insa nu pot pune cap la cap informatiile.

CONTRA TIMP 2 (2009) ONLINE

Contra timp 2: Fara scapare,este continuareafilmuiui din 2008 produs de MediaPro Pictures. Partea a doua a fost difuzata de Pro TV vineri 16 octombrie incepand cu ora 22,30. Calin Boboc (Dragos Bucur)si Lori (Raluca Aprodu) zboara in Spania ca sa-l aduca in tara pe Corsicanu (Florin Piersic Jr.), cel mai influent traficant de carne vie din Europa de Vest. Intre timp, colegii lor de la Crima Organizata sunt pe urmele unui ucigas in serie psihopat, care isi arde victimele de vii. Ancheta scoate la iveala o legatura intre crimele in serie si un misterios accident petrecut demult. Dar Bogdan, Maria si Dobrescu nu reusesc sa gaseasca piesa lipsa a puzzle-ului. Cel care o descopera, de la distanta, este Calin. Insa este prea tarziu: Corsicanu pune stapanire pe avionul cu care se intorc in Romania, deturnandu-l spre Siria. Toti pasagerii sunt in pericol: neavand permisiunea de a intra in spatiul aerian sirian, aparatul risca sa fie doborat in orice moment! Ostatic la 10.000 de metri, Calin are la dispozitie doar cateva ore pentru a prelua controlul. Viata pasagerilor si prinderea criminalului in serie depind de el!