Coșul de rufe: Menajera episodul 19 subtitrat în română

Va invit sa sa vizionati aici pe site alaturi de noi, serialul turcesc Coșul de rufe episodul 19 subtitrat HD in romana.


COȘUL DE RUFE EPISODUL 19 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


Kirli Sepeti urmărește o serie de evenimente dintr-un cartier de lux, care începe cu sinuciderea unei fete în casă.
Serialul în care Halil İbrahim Ceyhan și Melisa Döngel vor juca rolurile se soț și soție (Murat și Aylin).

COȘUL DE RUFE EPISODUL 19

Serialul are ca personaje principale menajerele dintr-un cartier de oameni cu stare și spune povestea vieții lor. Câteva femei care par neînsemnate, dar care știu tot ce se întâmplă în casele unde lucrează. Când una dintre ele moare și toată lumea cataloghează moartea ei drept sinucidere – povestea se schimbă. Un reposrter vrea să cerceteze această moarte suspectă pentru el și apelează la cea mai bună prietenă a menajerei moarte – Ilkgur. La început reticentă, ea acceptă să-l ajute pe reporter după ce găsește un bilet în care Meryem – fata care murise – îi spune să nu creadă dacă află că s-a sinucis.

COȘUL DE RUFE EPISODUL 19 ONLINE

Adaptarea Devious Maids, plasată în Istanbul, este despre viața celor mai bogate și puternice familii din Istanbul. Servitoarele lor, care sunt expuse secretelor, misterelor și crimelor ascunse în spatele ușilor închise ale acestor case, devin adesea parte din ele.

Din distribuție mai fac parte: Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Serhat Kılıç, Aleyna Özgeçen, Bestemsu Özdemir, Deniz Sarıkaş și Billur Melis Koç