Dl. Greșeală episoadele 5 și 6 subtitrate în română

Va invit sa vizionati integral aici pe site alaturi de noi, serialul Dl. Greșeală episoadele 5 și 6 online subtitrate HD in romana.


DL. GREȘEALĂ EPISODUL 5 ȘI 6 SUBTITRATE


Server II

Server III

Server IV

Server V


Ezgi Inal (Özge Gürel) este o tânără frumoasă și deșteaptă care lucrează ca specialist în relații publice. În ciuda expertizei sale, este obosită de relațiile eșuate pe care le-a avut până acum și chiar nu înțelege unde greșește. Cu toate că își dedică tot timpul și toate eforturile partenerilor săi, ajunge să fie dezamăgită de fiecare dată. Cum s-a întâmplat și ultima oară: iubitul ei, Soner Seçkin (Taygun Sungar), cu care avea o relație de trei ani și de la care aștepta „acel’ inel, o înșela fără nicio mustrare de conștiință.

DL. GREȘEALĂ EPISODUL 5 ȘI 6

Peste drama despărțirii, Ezgi rămâne și fără job și, după o serie de evenimente nefericite, sfârșește într-un restaurant, unde se îmbată criță. A doua zi dimineață, fără să-și amintească prea bine cum s-a terminat ziua trecută, tânăra se trezește în casa barmanului care lucra în resturant.

DL. GREȘEALĂ EPISODUL 5 ȘI 6 ONLINE

Barmanul, Özgür Atasoy (Can Yaman), este de fapt proprietarul localului, un tânăr destul de bogat, care nu-și complică viața cu povești de iubire și căruia îi place să lucreze la bar. Când Ezgi s-a îmbătat și nu a fost în stare să-i dea adresa la care locuiește, a decis să o aducă la el acasă. Iar dimineață, după ce lucrurile s-au lămurit între ei, decid împreună să nu se mai deranjeze vreodată unul pe altul.

Însă tăvălugul ghinioanelor nu s-a terminat încă pentru Ezgi, care rămâne fără casă și se mută la niște prieteni. Dar prietenii ei o avertizează să se ferească de Özgür, pentru că acesta este „Dl Greșeală’. Cum este vorba despre o comedie romantică, probabil întreaga poveste se va termina la altar, sub sloganul „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți’.