Flăcările destinului episodul 70 subtitrat în română

Va invit sa vizionați gratuit aici pe site alaturi de noi, serialul Flăcările destinului episodul 70 subtitrat in romana.


FLĂCĂRILE DESTINULUI EPISODUL 70 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


Serialul Flăcările Destinului prezintă povestea a trei femei. Cemre (Demet Evgar), Rüya (Dilan Çiçek Deniz) și Çiçek (Hazar Ergüçlü) ale căror vieți sunt schimbate complet în urma unui incendiu izbucnit în timpul unei strângeri de fonduri. Cemre, una dintre protagonistele serialului, alături de fiica sa, încearcă să se debaraseze de trecut și să scape dintr-o căsătorie de coșmar.

FLĂCĂRILE DESTINULUI EPISODUL 70

La polul opus, Rüya va fi nevoită să facă față realității, după ce întreaga sa viață a fost una privilegiată, lipsită de probleme și greutăți. Çiçek, cea de-a treia protagonistă a producției turcești, este pe punctul de a-și pierde identitatea și frumusețea, două elemente care îi influențează total existența. Poveștile personajelor sunt fascinante, iar determinarea lor de a continua drumul indiferent de obstacole va emoționa și captiva deopotrivă.

FLĂCĂRILE DESTINULUI EPISODUL 70 ONLINE

Cemre (Demet Evgar) are un mariaj nefericit, fiind supusă zilnic violențelor și nedreptăților. Soțul ei susține că este bolnavă mintal doar ca să-i pună bețe în roate. Mai mult, el o amenință că îi va scoate copilul din țară. Rüya (Dilan Çiçek Deniz), fiica unui bărbat bogat și influent, are un trai perfect doar în aparență, iar Çiçek (Hazar Ergüçlü) este o tânără orfană care locuiește în aceeași casă cu Rüya încă din copilărie.