Flori însângerate episodul 249 subtitrat în română

Va invit sa urmariți gratuit aici pe site alaturi de noi, serialul Flori însângerate episodul 249 subtitrat HD in romana.


FLORI INSÂNGERATE EPISODUL 249 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


Serialul turcesc Flori însângerate spune povestea emoționantă a lui Dilan și Baran și a căsniciei la care sunt forțați pentru a pune capăt unei vrăji de sânge în ciuda ostilității celor din jur, aprinzând o pasiune care fie va înflori în dragoste, fie va aduce devastare.

Baran se străduiește să o facă pe Dilan să stea potolită, dar nu reușește. Ea îl acuză că nu o crede și că nu face nimic pentru a descoperi cine a răpit-o. Zumrut îi spune lui Harun să dispară din fața ei pentru că nu e interesată. Ali își amintește de locul unde s-a dus cu geanta de bani. Dilan vede pe gâtul Deryei urmele unghiilor sale.

FLORI INSÂNGERATE EPISODUL 249

Cei doi protagoniști majori ai poveștii, Baron și Dilan, sunt prezentați pentru prima dată. Amândoi sunt oameni ocupați cu propriile lor obiective și dorințe în viață. Ei provin din două familii puternice care s-au implicat într-un conflict care le-ar putea dăuna și ar putea duce la rupturi și mai profunde.

FLORI INSÂNGERATE EPISODUL 249 ONLINE

Unchiul lui Baron sfătuiește să se căsătorească cu Dilan pentru a crea o alianță cu familia Demir, deoarece este lacom de toată averea lui Baron. În acest fel se va menține liniștea familiilor, iar disputa se va încheia pașnic și fără să se facă vreun rău.

Dilan descoperă că aceasta este singura modalitate de a-l împiedica pe fratele ei să rămână prins într-o buclă potențial rănită de cealaltă familie sau de orice alt inamic, iar Baron acceptă fără vârste de dragul familiei sale. Ea știe că soții Karabey își vor apăra familia de indivizi potențial periculoși.