Nemilosul: Gaddar episodul 4 subtitrat în română

Va invit sa urmariti alaturi de noi aici pe site, serialul Nemilosul episodul 4 subtitrat HD in limba romana.


NEMILOSUL EPISODUL 4 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


Daghan se întoarce acasă după ce timp de 2 ani a făcut parte din trupele speciale. Descoperă cu stupoare că în vechiul lui cartier nimic nu mai era ca atunci când a plecat: prietenul său, Samet, se chinuia să supraviețuiască de azi pe mâine într-o casă dărăpănată, împreună cu soția și copilul său.

NEMILOSUL EPISODUL 4

Fratele lui intrase în niște afaceri dubioase și renunțase la școală. Sora lui fugise cu un tip și era de negăsit. Iubita lui, Aydin, dispăruse din cartier după ce se certase cu ea la telefon din cauza participării ei la un concurs de frumuseț, în urma căruia apăruse în ziare în costum de baie. Ca urmare a acestui fapt, Daghan nu s-a întors acasă când și-a terminat stagiul militar ci a mai rămas 2 ani în forțele speciale.

NEMILOSUL EPISODUL 4 ONLINE

Daghan este căutat de un mafiot căruia i se spunea Șeful și acesta îi cere să fie asasinul lui plătit. Daghan refuză însă Samet, împins de sărăcie, acceptă. Ba mai mult, îl roagă pe Daghan să-l ajute. Când acesta crede că l-a convins să renunțe, Samet îl lasă în mijlocul drumului și se duce să-și termine treaba. Ceva merge prost și Samet este ucis așa că acum Șeful îl șantajează pe Daghan cu viața soției și copilului lui Samet. În cele din urmă Daghan este nevoit să lucreze pentru el….dar când merge să elimine prima lui țintă are o surpriză la care nici nu se gândea…