Nuntă pe bani (2023) film romanesc online

Va invit sa urmariti integral alaturi de noi aici pe site, filmul romanesc Nuntă pe bani online subtitrat in romana.


NUNTĂ PE BANI ONLINE


Server II

Server III

Server IV

Server V


Nunta este un business profitabil, mai ales când ai de achitat o sumă mare de bani. Îți place sai nu, te însori sau te măriți și scapi de datorii. Aceasta este povestea personajului principal Mircea, un tânăr care urăște nunțile și nu se ferește să facă public acest lucru.

NUNTĂ PE BANI FILM ROMANESC ONLINE

Dar Mircea este victima propriilor decizii greșite și trebuie să restituie o sumă mare de bani. Singura soluție pentru Mircea rămâne propria nuntă. Urmează o cursă contra-cronometru pentru a găsi sală, nași și invitați, cu scopul de a face un business cât mai profitabil. Regia lungmetrajului de comedie este semnată de regizorul Cristian Ilișuan.

NUNTĂ PE BANI (2013) ONLINE

Filmul Nuntă pe bani are un success uriaș, clasându-se în 2023 pe locul 2, în bix-office, la numărul de spectatori înregistrați pentru o producție autohtonă (371.698). În acest moment, filmul este pe a 6-a pozitie în topul filmelor realizate după Revoluție, atât ca număr de spectatori, cât și ca încasări.

În turneul de promovare pentru filmul său, Mircea Bravo a ajuns și la București, unde și-a luat mireasa de mână și a scos-o la oplimbare cu autobuzul, pe linia lui 301. Însoțit de lăutari, Mircea Bravo s-a bucurat de reacția călătorilor care au intrat imediat în jocul mirelui, ba chiar au ieșit și la o horă pe culoarul autobuzului, urându-le proaspeților însurăței numai lucruri de bine.

Filmările la Nuntă pe bani au durat 23 de zile și au avut loc la Cluj. Imaginea e semnată de Andrei Băltărețu, sunetul de Daniel Soare și scenografia de Ana Gabriela Lemnaru. Scenariul aparține echipei creative din care fac parte Cristi Ilișuan, Mircea Popa, Tibi Codorean, Cristi Ciui și Andrei Vereștiuc.