Păsări de foc episodul 42 subtitrat în română

Va invit sa urmariti aici pe site alaturi de noi, serialul Păsări de foc episodul 42 subtitrat HD in romana.


PĂSĂRI DE FOC EPISODUL 42 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


Majoritatea copiilor străzii nu ating vârsta de douăzeci de ani. Nu se poate spune că cei care au ajuns la douăzeci de ani au trăit. Droguri, violență, hărțuire sexuală, foame…

PĂSĂRI DE FOC EPISODUL 42

Soarta copiilor străzii este fie închisoare, fie mormânt. Ateş Kuşları va evidenţia soarta a cinci dintre aceşti copii, auto-numitul „Köksüzler”, care au reuşit să reziste acestei destin. Povestea lor, care a început în ziua în care au descoperit un bebeluș de 40 de zile într-o groapă de gunoi, se va schimba din acea zi și noi, ca telespectatori, vom urmări transformarea acestor cinci copii ai străzii, din „Köksüzler” în „Ateș”. Kuşları.” Ateş Kuşları ne va face să ne punem la îndoială că înseamnă a fi o familie evidenţiind în acelaşi timp lupta familiilor care nu sunt legate între ele nu prin sânge, ci prin legături de viaţă, într-un limbaj plin de speranţă.

Droguri, violență, hărțuire sexuală, foamete… Soarta copiilor străzii este fie închisoare, fie mormânt. Cinci dintre acești copii reușesc să reziste acestei soarte. Autointitulându-se „Fără rădăcini”; The Firebirds, dintre care cel mai mare are 13 ani, cel mai mic are 6 ani, o fată și un autist, cinci copii ai străzii care găsesc un copil de patruzeci de zile într-o groapă de gunoi și povestesc cum au trecut de la „Fără rădăcini” la „ Păsări de foc”; va acoperi poveștile copiilor care rezistă greutăților, durerii și soartei împotriva oricăror șanse.