Piatra dorințelor: Dilek Tași subtitrat în română

PIATRA DORINȚELOR SUBTITRAT


Serialul turcesc Piatra Dorințelor îl are ca erou pe Mustafa, un bărbat de treizeci de ani care încearcă să supraviețuiască în mahalalele din Istanbul împreună cu soția sa Canan și fiica Cemre.

PIATRA DORINȚELOR

Soția lui Canan suferă de o boală necruțătoare. Are nevoie de o intervenție chirurgicală urgentă pentru a se însănătoși. Mustafa, în schimb, nu știe cum să găsească banii. Fabrica în care lucrează este închisă de multă vreme, dar Mustafa trebuie să găsească cumva banii necesari pentru operație. Până în acea zi, Mustafa nu s-a înclinat în fața nimănui și a trăit pentru onoarea și demnitatea lui.

PIATRA DORINȚELOR SUBTITRAT

Dar acum nu mai are de ales decât să caute ajutor. El își propune să-l găsească pe domnul Yakup, proprietarul fabricii, și să ceară salariile care nu i-au fost plătite de luni de zile. Va lua banii și va plăti operația soției lui. Totuși, ceea ce s-a întâmplat în acea zi va schimba radical viața lui Mustafa și a fiicei sale Cemre.

Figen nu-l mai poate face pe Mustafa să stea la conac, mai ales după ce acesta a văzut încercarea dnei Macide de a o trimite la dezintoxicare pe Ruchan. Așa că îl ajută s-o ia pe Cemre și să fugă.


Actori:  Salih Bademci, Hazal Subaşı, Mehmet Ozan Dolunay, Özge Özberk, Elif Doğan, Fatih Al, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Ahmet Somers, Cemal Toktaş, Kürşat Demir, Afra Karagöz, Okan Selvi, Mine Vural, Lena Naz Kalaycı, Şirin Öten, Turgay Tanülkü, Ömer Toprak Yılmaz, Perihan Savaş, Güzin Usta, Engin Yüksel, Ayhan Bozkurt, Merve Engin, Bülent Keser, Ziver Armağan Açıl, Erdal Ayna, Savaş Barutçu, Taner Cindoruk, Besim Demirkiran, Mehmet Akif Özdemir, Murat Coşkun, Aydan Akboğa, Ömer Faruk Erilgin, Betül Dinçer, Efekan Güner, Turan Selçuk Yerlikaya, Erman İpço, Feride Çetin și altii;
Gen: Dramă; Istoric
Lansat: 2023 -2024
IMDb: 5,7