Scrum: Ashes (2024) subtitrat în română

Va invit sa urmariti aici pe site-ul nostru, filmul turcesc Scrum: Ashes online subtitrat in limba romana.


SCRUM: ASHES SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


Gokce (Funda Eryigit) și Kenan (Mehmet Gunsur) formează un cuplu fericit. Sau așa pare. Ei locuiesc în casa lor luxoasă cu singurul lor fiu, găzduiesc petreceri cu mâncăruri sofisticate și fac sex conjugal ocazional – aparent tot ce ar face orice cuplu cu un băiat preadolescent. Cu toate acestea, Gokce simte că lipsește ceva. Kenan deține o editură și este destul de ocupat cu asta. Gokce se cufundă în munca ei ca proprietară a unui butic.

SCRUM: ASHES ONLINE

Lucrurile se schimbă pentru Gokce când citește un manuscris trimis la editura lui Kenan. Acest manuscris se intitulează „Cenuşă” („Kul”). Povestea din manuscris este centrată în jurul unei femei căsătorite care „căută mai mult” în viață, precum Gokce. Vorbește despre un bărbat misterios pe nume „M”, pe care eroina îl întâlnește într-o brutărie.

SCRUM: ASHES

Ca și cum ar fi condusă de o forță necunoscută, Gokce găsește brutăria. Acest loc este în partea veche a orașului, într-un contrast radical față de cartierul ei modern. Previzibil, Gokce întâlnește un bărbat misterios, al cărui nume începe cu M, Metin (Alperen Duymaz). Din nou, parcă împinsă de o mână nevăzută, Gokce intră în viața bărbatului. Cuvintele manuscrisului și dorința înnăscută a lui Gokce cimentează și mai mult aventura. Manuscrisul menționează un „turn” ca și cum ar fi un lucru magic în care „M” l-a uimit pe autor. Metin îi arată lui Gokce locul și îi oferă o noapte memorabilă.