Sixty Minutes (2024) subtitrat in romana

Va invit sa vizionati alaturi de noi aici pe site, filmul online Sixty Minutes subtitrat in romana.


SIXTY MINUTES ONLINE SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


Octavio (Sakraya), un luptător de arte marțiale mixte care își conduce propria sală de sport și are o luptă astăzi și astăzi este și ziua de naștere a fiicei sale de șapte ani. Se uită la felicitarea de ziua de naștere și nu știe ce să scrie în ea – sau când o va putea să i-o aducă. I-a făcut copilului să promită o prăjitură și un cadou – un pisoi, bineînțeles că este un pisoi – și o apariție la petrecerea ei de naștere, care se întâmplă să aibă loc exact în același timp în care va fi în ring, gol-gol… a sufoca un tip sau a fi sufocat de un tip. Aceste lucruri pot merge oricum, știi.

SIXTY MINUTES ONLINE

Și dacă crezi că Octavio este între o piatră și un loc greu cu acesta. A fost un tată prost, ceea ce este poate de înțeles, de când era atât de mic când s-a născut ea. Fosta lui îl sună și îi dă un avertisment: dacă își lasă copilul din nou și nu este la petrecere.

SIXTY MINUTES (2024) SUBTITRAT

Aceasta este o motivație suficientă pentru Octavio să întoarcă călcâiul chiar pe ușa locației. Partenerul său de afaceri și cel mai bun prieten Paul (Dennis Mojen) protestează, pentru că aceasta este o luptă mare și, apropo, toți acești nenorociți care rătăcesc în culise au mulți bani pe această luptă, așa că ar fi bine să-și scoată fundul acolo și lovi cu pumnul și cu piciorul unui tip până când devine un sac de gunoi plin cu mușchiu măcinat.