Suleyman Magnificul episodul 3 subtitrat în română

Va invit sa vizionati aici pe site alaturi de noi, serialul Suleyman Magnificul Episodul 3 subtitrat HD in limba romana.


SULEYMAN MAGNIFICUL EPISODUL 3 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


Serialul prezintă mai multe aspecte ale vieţii sultanului: politica sa de expansiune, intrigile de la palatul său din Istanbul (Topkapî) şi povestea de dragoste cu frumoasa Alexandra (Meryem Uzerli), sclava de origine ucraineană, care ajunge în haremul său şi care îi devine soţie luând numele de Hürrem.

SULEYMAN MAGNIFICUL EPISODUL 3 ONLINE

Aceasta va ajunge să aibă o mare influenţă asupra sultanului, să-l sfătuiască în politică şi în afaceri, dar şi să-i elimine pe toţi din jurul lor care le-au pus relaţia în primejdie. Cu multă abilitate, ea reuşeşte să-l cucerească definitiv pe Suleyman şi să o elimine din viaţa lui pe prima sa soţie, Mahidevran (Nur Aysan, care a jucat în “Iubire ascunsă”) şi pe băieţelul lor, Mustafa.

SULEYMAN MAGNIFICUL EPISODUL 3

Rolul sclavei Alexandra, cea care a devenit soţia sultanului Soliman Magnificul, este interpretat de actriţa Meryem Uzerli. Aceasta a jucat atât în filme şi seriale turceşti, cât şi germane (ea având dublă cetăţenie turcă şi germană).

În timpul domniei lui, a început totodată și epoca sultanatului femeilor, începând cu influența politică a Sultanei Hürrem (Roxelana). Datorită marilor realizări și cuceriri teritoriale, de asemenea și a construcțiilor ce au rămas în istorie ca aducere aminte de domnia sa, acesta s-a făcut cunoscut în toată lumea ca fiind cel mai popular sultan ce a domnit în Imperiul Otoman.