Vagabondul: Kopuk episodul 3 subtitrat în română

Va invit aici pe site sa vizionati alaturi de noi, serialul Vagabondul: Kopuk episodul 3 subtitrat HD in romana.


VAGABONDUL EPISODUL 3 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


Producția Kopuk a reușit să atragă atenția fanilor încă de la început, iar Seray Kaya a publicat și pe pagina sa personală de socializare mai multe imagini. Este un proiect ambițios, având în vedere serialele cu care concurează. Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz, Seray Kaya, Sarp Akkaya, Beren Gökyıldız, Edip Tepeli, Engin Alkan, Kadir Çermik, Melisa Doğu, Sahra Şaş, Mustafa Açaçık, Evliya Aykan, Merve Çağıran, Cem Söküt, Atakan Yarım Dünya, Güneş Hayat.

VAGABONDUL EPISODUL 3 ONLINE

Acum toată lumea se întreabă dacă poveștile legate de furtul bogaților și dăruirea bunurilor săracilor mai sunt de actualitate. Kopuk explică faptul că este posibil să reîntorci un joc într-o lume care nu vreau decât pedeapsa. Ferhan fură bani de la oamenii bogați și îi ajută pe săracii din cartierul său. Încearcă să-i educe pe cei mai puțin norocoși și să le ofere o șansă nouă familiilor nevoiașe.

VAGABONDUL EPISODUL 3

O moarte neașteptată îi va schimba complet viața. Aceste situații îl vor testa, îi vor împinge idealurile către iubire și dreptate. Atunci când își dă seama că nu putea înfrunta injustiția de unul singur, își asumă identitatea lui Orhan. Astfel, în timp ce Ferhan se luptă cu tatăl lui Müjde, pe care îl iubește, dar trebuie să stea departe de el, în cartierul său. Avocatul Orhan trece de asemenea anumite limite cu Ipek, moștenitorul familiei care încearcă să cucerească cartierul.