Zorro episodul 3 subtitrat în română

Va invit sa vizionati integral aici pe site alaturi de noi, serialul Zorro episodul 3 online subtitrat in limba romana.


ZORRO EPISODUL 3 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V


Zorro este un serial spaniol de acțiune și aventură produs de Secuoya Studio și cu Miguel Bernardeau în rol principal. Bazat pe personajul creat de Johnston McCulley, serialul a debutat pe Prime Video pe 19 ianuarie 2024 în America Latină și Statele Unite și va debuta pe 25 ianuarie în Spania, Andorra și Portugalia.

ZORRO EPISODUL 3 ONLINE

În urmă cu douăzeci de ani, oamenii din satul mexican La Vega și-au urmat tradiția locală, un festival în onoarea lui Zorro, un erou popular al cărui spirit se crede că le protejează valea. Această protecție este testată atunci când gangsterul local și baronul de droguri El Rojo sosește cu oameni înarmați.

ZORRO EPISODUL 3

El îl dărâmă chiar și pe bărbatul care poartă costumul lui Zorro, chiar în fața fiului și fiicei sale. Douăzeci de ani mai târziu, acea fiică, Rosa, lucrează pentru El Rojo ca șofer. Când este chemată să-l conducă pe șeful lui El Rojo la castillo unde locuiește fratele ei de când tatăl lor a fost ucis, fără să mai rostească nici măcar un cuvânt din acea zi.

Nativii de droguri au venit să-l informeze pe îngrijitorul lui Diego că vor trebui să sape un tunel de sub biserica locală, indiferent dacă îi place sau nu.

Fiind cineva care nu a fost cu adevărat în Murphyverse la DC Comics, sunt bucuros să spun că Zorro: Man of the Dead # 1 funcționează la aproape toate nivelurile, singurele mele preocupări reale fiind cât de exact este aceasta ca o portretizare a modernului.