Dragă mamă: Canim Annem subtitrat in romana

DRAGĂ MAMĂ SUBTITRAT


Serialul turcesc Dragă mamă va începe din 20 iulie, de la ora 19.00. Serialul a fost a început anul trecut în Turcia, la postul TV8. Noul serial spune o poveste dramatică, cu numeroase intrigi și răsturnări de situație, dar în care dragostea își dovedește încă o dată puterea vindecătoare.

Zeynep, o fată inocentă și frumoasă, o admiră cu tărie pe mama ei. Într-o zi, mama acesteia, pe nume Cemre, moare într-un accident. După acest tragic eveniment, nimeni nu își găsește puterea de a-i spune cele întâmplate lui tinerei fete, întrucât Zeynep s-a născut cu o boală cardiacă și nu este suficient de puternică pentru a suporta vestea.

DRAGĂ MAMĂ

Evenimentele o au în centru pe Zeynep, o fetiță cu probleme cardiace, care își pierde mama într-un accident. Zeynep este bolnavă și încă prea mică să facă operația de inimă care i-ar salva viața.

Speriat că vestea morții mamei ei i-ar omorî copilul, tatăl fetiței îi ascunde adevărul despre tragedie. Apoi angajează o dublură pentru soția sa decedată, care să fie mamă pentru Zeynep, cel puțin temporar.

DRAGĂ MAMĂ ONLINE

Copilul se atașează foarte mult de dublura mamei, dar tânăra femeie ascunde și ea o serie de secrete care complică povestea.

„Dragă mamă” este o coproducție între Saran Studios, Pro TV and Stellar Yapim, scrie site-ul turcesc Dizilah. Despre Stellar Yapim știm că se află în spatele unor producții de mare succes, serialele „Elif” și „Păsări rănite”, ambele difuzate la noi la Happy Channel.

Rolul principal feminin îi aparține lui Selin Sezgin, adică Melek din serialul „Elif” – Selin joacă dublu rol în „Dragă mamă”. Erol Gedik (îl știm din „În dragoste și în război”) are rolul principal masculin, iar fetița Zeynep este interpretată de Gece Işık Demirel. Distribuția este completată de Serdar Yildirim, Dilara Büyükbayraktar și Özlem Savaş.

Selin Sezgin, cunoscută pentru personajul interpretat în Elif, joacă dublu rol în noul serial de pe Acasă, și este totodată actrița aflată în rolul principal feminin. Erol Gedik, cunoscut pentru rolul interpretat în serialul În dragoste și în război, joacă personajul principal masculin din Dragă mamă. Castingul este completat de nume mari în industrie, precum Serdar Yildirim, Dilara Büyükbayraktar și Özlem Savaş.

DRAGĂ MAMĂ IN ROMANA

Actori:  Selin Sezgin, Dilara Büyükbayraktar, Erol Gedik, Özlem Savaş, Kayra Aleyna Zabcı, Yavuz Pekdiker, Metin Yıldırım, Serdar Yıldırım, Funda Eskioğlu, Belma Mamati, Jülide Güven, Faruk Pakiş, Nihan Tüfekçioğlu, Emin Önal, Emre Atılgan, Cansın Mısırlı, Gece Işık Demiral și altii;
Gen: Dramă;
Lansat: 2022
IMDb: 6,9