Ropot de aplauze: A Round of Applause subtitrat in romana

ROPOT DE APLAUZE SUBTITRAT


Ropot de aplauze este un serial care nu povestește marile catastrofe și nici nu are o poveste mare, pentru că face din cotidian o formulă care, în contrast cu umorul absurd, realizează un mix diferit care merge între cotidian și extravagant. Originalitatea aici constă în scenariu, care încearcă să găsească extraordinarul în obișnuit, întotdeauna fără a cădea în nostalgie și căutând partea amuzantă a existenței, care este adesea atât de absurdă.

ROPOT DE APLAUZE

“Ropot de aplauze” este, înainte de toate, o comedie, deosebit de amuzantă în anumite momente, ca atunci când copilul face primii pași în dragoste, în creșterea sa. Este un serial care se desfășoară în diverse momente ale vieții. In diverse situații farsesciene și amuzante care vor marca parcursul existenței personajelor în această călătorie a vieții.

ROPOT DE APLAUZE ONLINE

Mehmet o întrerupe pe Zeynep pentru a-i spune că femeia de la magazinul de cărucioare a sunat pentru a le spune că modelul pe care și-l doreau este în stoc. Apoi vedem cuplul într-un vârtej de planificare a bebelușilor. În timp ce Zeynep stă în pace în grădinița, Zeynep își dă brusc seama că a uitat să facă sex.

Ne fulgerăm către o Zeynep foarte însărcinată; ea și Mehmet au prieteni care se comportă răsfățați și supraprivilegiati. De fapt, când le este livrată cina la pachet și un anumit fel de paste nu este în pungă. În timp ce Zeynep și Mehmet dorm în acea noapte, celălalt cuplu intră, speriați de furtună. Cuplul se comportă din ce în ce mai mult ca niște copii, numindu-i mamă și tată, până când Mehmet se trezește și se plânge că copilul lor va fi la fel de răsfățat ca și prietenii lor, ceea ce îl supără pe Zeynep.

Cuplul merge la coadă în ziua alegerilor, iar Zeynep ajunge să stea pe o bancă lângă o altă femeie însărcinată. Zeynep și-a imaginat fătul ca pe un bărbat fumător și cu barbă așezat într-o cameră aglomerată. Fătul lui Zeynep deplânge prezența lui și viața pe care este pe cale să o ducă, devenind melancolic pentru zilele în care era o proteină în interiorul pulpei unei portocale (ceea ce se dovedește a nu fi o metaforă… el înseamnă într-adevăr o portocală). El deplânge, de asemenea, că mama lui îmbuteliază totul, asemănând pântecele lui aglomerat cu „casa unui hoț”.

ROPOT DE APLAUZE IN ROMANA

Actori:  Aslıhan Gürbüz, Fatih Artman, Cihat Süvarioğlu, Serra Aritürk, Cengiz Bozkurt, Ali Congun, Eyüp Mert İlkıs, Mustafa Karakoyun, Uraz Kaygılaroğlu, Murat Kiliç, Kayra Orta, Menderes Samancılar, Güneş Sayın, Nur Sürer, Settar Tanrıöğen, Özlem Tokaslan, İpek Türktan, Seher Devrim Yaku și altii;
Gen: Dramă;
Lansat: 2024
IMDb: 7,6