Acea fată episodul 61 subtitrat în română

Serialul turcesc Acea fată spune povestea lui Zeynep, o tânără pasionată de mediul online. Aceasta visează la o viață lipsită de griji și probleme, așa că este determinată să se axeze pe clădirea unei comunități pe rețelele de socializare și să monetizeze această pasiune. Totuși, protagonista duce o viață săracă, cu multe lipsuri și dificultăți.

ACEA FATĂ EPISODUL 61

În timp ce muncește pentru visul ei, Zeynep trebuie să aibă grijă de tatăl ei, Kadir, care are probleme de sănătate. Din cauza stării sale, Kadir nu poate munci, iar tânăra se simte depășită de situație. Pentru a câștiga bani, Zeynep face curat în casa lui Ozan, un tânăr cu o situație materială bună, de care se va îndrăgosti.

Cu mașina de jucărie în mână și mereu făcând glume copilărești, Kadir este privit ciudat de către cei din jur. De multe ori Zeynep se simte depășită de situația tatălui său și, dacă nu era suficient, nu poate interacționa cu verii ei, iar unchiul ei este destul de violent.

ACEA FATĂ EPISODUL 61 ONLINE

În fiecare săptămână, pentru a câștiga bani, protagonista face curat în casa lui Ozan. Ozan este un tânăr înstărit, de care se îndrăgostește platonic.

În rolurile principale se află actori cunoscuți în industrie, precum Dilin Doger, Erkan Petekkaya, Sezin Akbasogullari și Asiye Dinçsoy. Aceștia au jucat în producții iubite, printre care se numără Furtună pe Bosfor (Paramparça), Trădarea (Öyle Bir Geçer Zaman ki), La mâna destinului (Beyaz Gelincik) și Goodnight Soldier.


ACEA FATĂ EPISODUL 61 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V