Clanul Sezonul 4 episodul 8 online 8 Aprilie 2024

Serialul românesc Clanul este o producție românească, de acțiune, bazat pe formatul Icerde. CLANUL reprezintă o adaptare care are în centru o poveste captivantă în care puteți descoperi lupta clasică dintre Poliție și Mafie. Tensiunea atinge cote înalte când poveștile de iubire condimentează eterna bătălie dintre bine și rău.

CLANUL SEZONUL 4 EPISODUL 8

Serialul urmărește povestea a doi frați, Tudor (Denis Hanganu) și Pavel Achim (Marian Olteanu), care au fost despărțiți în copilărie și ajung în părți opuse ale legii.

Două drumuri care ar fi putut curge într-o direcție similară. Două vieți care și-au urmat cursul și i-au adus în posturi total neașteptate.

”Care viață? Ai semnat o hârtie și m-ai terminat”, va spune Tudor în fața Comisarului Costoiu, care este interpretat de Șerban Pavlu.

Ce va declanșa reacția personajului și îl va aduce în punctul de a se afla cu un pistol în fața celui care ar fi putut să-i creioneze viitorul la care a visat, aflăm în doar câteva ore.

”Bebe Măcelaru ăsta mi-a distrus mie viața”, va spune Luminița, mama lui Tudor, un personaj extrem de puternic interpretat de Carmen Tănase.

CLANUL SEZONUL 4 EPISODUL 8 ONLINE


CLANUL 8 APRILIE 2024 INTEGRAL


Server II

Server III

Server IV

Server V