Deceiving Love Sezonul 2 episodul 3 subtitrat în română

Deceiving Love spune povești despre femei în situații reale și cotidiene precum dragostea, iluzia și încrederea. Dar totuși, se confruntă cu circumstanțe care le determină să trăiască consecințele unor experiențe de durere, trădare și dezamăgire, care se pot termina chiar și. într-o crimă pasională.

DECEIVING LOVE SEZONUL 2 EPISODUL 3

Dulce ( Sofia Sylwin ) este o tânără nevinovată care se confruntă cu violența domestică din partea mamei ei exigente. Când nu mai suportă bătăile și pedepsele acasă, adolescenta îl întâlnește pe Ernesto, un bărbat mai în vârstă decât ea care îi apare ca un adevărat prinț fermecător, atent și afectuos. Ernesto îi sugerează să fugă cu el pentru a ieși din mediul violent în care a trăit Dulce acasă. Ea nu ezită și ziua în care își părăsește casa alături de persoana iubită devine cea mai fericită zi din viața ei.

DECEIVING LOVE SEZONUL 2 EPISODUL 3 ONLINE

Pe lângă actorii brazilieni importanți din primul episod, sunt incluse și alte vedete internaționale precum Marjorie de Sousa, Carlos Ponce, Aylín Mujica, Jorge Salinas, Ana Patricia Rojo, Mark Tacher, Ivonne Montero, Pepe Gámez, Omar Fierro, Érika de la Rosa , Gabriel Porras, Grettel Valdez, Christian Vázquez, Sophia Abrahão, Duda Nagle, Verónica Montes, Héctor Suárez Gomís, Nacho Casano, Juan Pablo Llano, Gabriela Vergara, Francisco Gattorno, Scarlet Ortiz, Víctor Cámara și revenirea pe ecranele lui prima actriță Lupita Ferrer.


DECEIVING LOVE SEZONUL 2 EPISODUL 3 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V