Dragoste și speranță episodul 190 subtitrat în română

Subiectul serialului Dragoste și speranță este despre povestea speranței, reînceperii și dragostei, este următorul: Zeynep, care a studiat în condiții dificile la Edremit și s-a pregătit pentru examenul universitar, a ajuns în sfârșit pe locul cinci în Turcia și a câștigat departamentul de drept al universității pe care o dorea.

DRAGOSTE ȘI SPERANȚĂ EPISODUL 190

Zeynep, care visează să se mute la Istanbul cu mama ei pentru a merge la universitate, nu este conștientă de nenorocirea mamei sale Gönül. În timp ce inima părăsește viața fiicei sale de dragul ei, soarta lui Zeynep se va schimba cu tatăl ei, pe care ea îl credea mort. Bulent, un avocat de succes din Istanbul, tocmai a aflat că are o fiică de 20 de ani. Cu toate acestea, este căsătorit cu Bulent Feraye și are doi copii pe nume Melis și Yiğit. Apelul lui Gönül de la secția de poliție va împărți viața lui Bulent în două, făcându-l să rămână blocat între familia sa și fiica lui Zeynep. Acum Bülent trebuie să facă o alegere fără a renunța la cei dragi.

DRAGOSTE ȘI SPERANȚĂ EPISODUL 190 ONLINE

Ege, care este studentă la drept la școala lui Zeynep, respinge averea familiei sale și începe să trăiască într-o rulotă. Sprijinul lui Ege, care tânjește după o altă viață, după iubire, este verișoara lui Arda.


DRAGOSTE ȘI SPERANȚĂ EPISODUL 190 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V