Flori însângerate episodul 286 subtitrat în română

Serialul turcesc Flori însângerate spune povestea emoționantă a lui Dilan și Baran și a căsniciei la care sunt forțați pentru a pune capăt unei vrăji de sânge în ciuda ostilității celor din jur, aprinzând o pasiune care fie va înflori în dragoste, fie va aduce devastare.

FLORI INSÂNGERATE EPISODUL 286

Baran se străduiește să o facă pe Dilan să stea potolită, dar nu reușește. Ea îl acuză că nu o crede și că nu face nimic pentru a descoperi cine a răpit-o. Zumrut îi spune lui Harun să dispară din fața ei pentru că nu e interesată. Ali își amintește de locul unde s-a dus cu geanta de bani. Dilan vede pe gâtul Deryei urmele unghiilor sale.

Când Baran se găsește incapabil să ucidă și fratele său se oferă voluntar pentru sarcină, își dă seama că singura modalitate de a pune capăt conflictului este să se căsătorească cu fiica dușmanului său.

Destinul vine când unchiul lui Baran dezvăluie că i-a urmărit pe cei care i-au atacat părinții. Dar unchiul său ascunde un secret teribil. El întinde o capcană și este de fapt persoana din spatele atacului, sperând să pună mâna pe averea familiei dacă Baran s-ar răzbuna și ar merge la închisoare.

Cei doi protagoniști majori ai poveștii, Baron și Dilan, sunt prezentați pentru prima dată. Amândoi sunt oameni ocupați cu propriile lor obiective și dorințe în viață. Ei provin din două familii puternice care s-au implicat într-un conflict care le-ar putea dăuna și ar putea duce la rupturi și mai profunde.

FLORI INSÂNGERATE EPISODUL 286 ONLINE

Unchiul lui Baron sfătuiește să se căsătorească cu Dilan pentru a crea o alianță cu familia Demir, deoarece este lacom de toată averea lui Baron. În acest fel se va menține liniștea familiilor, iar disputa se va încheia pașnic și fără să se facă vreun rău.

Dilan descoperă că aceasta este singura modalitate de a-l împiedica pe fratele ei să rămână prins într-o buclă potențial rănită de cealaltă familie sau de orice alt inamic, iar Baron acceptă fără vârste de dragul familiei sale. Ea știe că soții Karabey își vor apăra familia de indivizi potențial periculoși.


FLORI INSANGERATE EPISODUL 286 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V