Flori sălbatice: Yaban Cicekleri episodul 2 subtitrat în română

Serialul turcesc Flori sălbatice spune povestea lui Ela și Kılıç, care sunt născuți în familii influente din orașul lor natal. În ciuda faptului că au sentimente unul pentru celălalt, nu își exprimă niciodată emoțiile. După facultate, Ela devine un avocat de succes la Istanbul, în timp ce Kılıç se întoarce acasă pentru a îmbunătăți orașul.

FLORI SĂLBATICE EPISODUL 2

Când tatăl Elei moare suspicios, ea se întoarce și descoperă aventura lui cu cumnata ei. Kılıç ajută la ascunderea adevărului pentru a proteja familia. Conflictul apare atunci când Kılıç plănuiește să construiască un hotel pe pământul tatălui Elei, în timp ce ea vrea să continue afacerea tatălui ei.

FLORI SĂLBATICE EPISODUL 2 ONLINE

Serialul, care începe în Istanbul și continuă în Ayvalık, va atinge inimile cu povestea sa de dragoste, viață și noi începuturi.

Planurile lor conflictuale le testează dragostea, dar și amestecul lui Behice, care îl iubește pe Kılıç, și Gökhan, care se îndrăgostește de Ela. În ciuda provocărilor, Ela și Kılıç vin împreună pentru a îmbunătăți orașul și a depăși obstacolele pentru a fi împreună.

O distribuție de excepție pentru acest serial, care îi aduce împreună pe Akın Akınözü, Aslıhan Malbora, Büşra Beijing, Serhat Teoman, Halil Babür, Bige Önal şi Tilbe Saran şi Arif Pişkin.


FLORI SĂLBATICE EPISODUL 2 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V