Golden Boy: Dragoste rebelă episodul 76 online

Serialul turcesc Dragoste rebelă este una dintre cele mai îndrăgite producții din Turcia la momentul actual. Antena 1 aduce din 6 ianuarie, în fiecare vineri, de la 20:30, producţia turcească Dragoste rebelă (Golden Boy sau în original Yalı Çapkını).

GOLDEN BOY EPISODUL 76

Serialul “Yalı Çapkını” îi are ca protagoniști pe Afra Saraçoğlu și Mert Ramazan Demir. A avut audiențe uriașe chiar de la primele episoade, deși inițial pentru rolurile principale au fost gândite pentru Çağatay Ulusoy și Neslihan Atagül. Înn cele din urmă, producătorii i-au ales pe Mert și pe Afra.

Mert Ramazan Demir a debutat în actorie în anul 2015. Este protagonistul serialului “Yalı Çapkını” (“Seducătorul de la conac”). Este o producție realizată de OGM Pictures și a avut premiera în luna septembrie. Este o adaptare a unei povești reale de viață ce aparține scriitoarei Gülseren Budaıcıoğlu.

GOLDEN BOY EPISODUL 76 ONLINE

Cei doi interpretează rolurile Ferit și Seyran. Sunt doi tineri care ajung să se căsătorească la îndemnul familiilor lor, și cu toate că mariajul este aranjat se transformă cu timpul într-o poveste de iubire.

Din distribuția acestei producții mai fac parte și Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler și Hülya Duyar.


GOLDEN BOY EPISODUL 76 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V