Inima nu minte episodul 18 subtitrat în română

Serialul turcesc Inima nu minte spune povestea a doi tineri căsătoriți implicați într-un accident de circulație cu 5 ani în urmă. Fidan a scăpat cu greu din valurile mării, dar nu știe unde sunt soțul și băiatul ei.

INIMA NU MINTE EPISODUL 18

După un accident de circulație, stă în comă 5 ani și nu-și amintește nimic când se trezește.
Ceva nu prea se potrivește lui Toprak, care trebuie să adopte doar lucrurile care i s-au spus despre viața ei. Mama lui Keriman îl obligă pe Toprak să se căsătorească cu Aydan, despre care spune că este logodnica lui. Fidan și-a pierdut soțul și copilul în urmă cu 5 ani și locuiește cu tatăl și mama vitregă bolnavi.

INIMA NU MINTE EPISODUL 18 ONLINE

Halide, care a fost slujitorul lui Toprak și al mamei ei Keriman de mulți ani; El este unul dintre cei doi oameni care cunosc adevărul și, incapabil să-și mai suprime sentimentul de vinovăție, merge la Fidan cu Toprak pentru a spune adevărul. Văzându-l pe Ercan atacându-l pe Fidan, Toprak intervine și îl salvează pe Fidan. Fidan nu poate înțelege cine este Toprak, care seamănă foarte mult cu soțul ei decedat Nejat, dar se simte aproape atât de ea, cât și de fiul ei Burak. Ercan nu-l părăsește pe Fidan.Server II

Server III

Server IV

Server V