O dragoste episodul 31 subtitrat în română

Serialul turcesc O dragoste înfățișează povestea de viață a idealistei Doga (interpretată de actrița Sila Turkoglu) care întâlnește iubirea la numai 20 de ani. Proaspăt admisă la facultate, Doga se îndrăgostește de Fatih (interpretat de Dogukan Gungor), un tânăr educat, carismatic, care provine dintr-o familie conservatoare. Fatih își dorește o relație serioasă, pe care simte că a găsit-o atunci când el și Doga se îndrăgostesc. Tensiunile apar când o sarcină neplanificată va da peste cap planurile frumoasei Doga.

O DRAGOSTE EPISODUL 31

Un personaj puternic al serialului este Kivilcim Arslan (Evrim Alasya). Mama frumoasei Doga; Kivicim este divorțată, foarte atrăgătoare, cu puternice convingeri în ceea ce privește independența femeii în societate.
Kivilcim primește cu stupoare vestea că Doga este însărcinată și consideră că această sarcina îi va ruina viitorul tinerei, motiv pentru care decide să rezolve această situație.

O DRAGOSTE EPISODUL 31 ONLINE

Conflictele dintre generații, dar și între stilurile de viață și valorile celor două familii atrag o serie de evenimente dramatice.

“O dragoste” („One Love”/original: Kızılcık Şerbeti), o poveste captivantă în care iubirea, tradiționalismul, dar și valorile societății moderne se împletesc într-o manieră tulburătoare.

Serialul Kızılcık Şerbeti este despre două familii care nu seamănă deloc şi au perspective diferite asupra vieţii. Povestește despre faptul că copiii celor două familii în cauză trebuie să fie împreună pentru căsnicie și fericirea lor și despre dificultățile pe care aceasta le aduce.

Dacă personajul Doğa a reușit să impresioneze încă de la început, alăturarea cu partenerul Doğukan Güngör a fost inevitabil discutată.


O DRAGOSTE EPISODUL 31 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V