Saladin cuceritorul Ierusalimului episodul 19 subtitrat

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi (urdu: صلاح الدین ایوبی) cunoscut și ca (în engleză: Saladin: The Conqueror of Jerusalem) este un serial de televiziune pak-turc produs de Akli Film din Turcia și Ansari și Shah Films din Pakistan.

SALADIN CUCERITORUL IERUSALIMULUI EPISODUL 19

Ugur Gunes ca Selahaddin Eyyubi, cunoscut și sub numele de Salah ad-Din Yusuf bin Ayyub bin Shadi, este portretizat ca un musulman kurd-turc, dar acest lucru distorsionează reprezentarea istorică a lui Saladin, care este documentat în cărțile de istorie drept kurd (din tribul kurd Rawadi) . Saladin stabilește dinastia Ayyubid și devine primul conducător al Egiptului și Siriei în serialul TV care urmează.

SALADIN CUCERITORUL IERUSALIMULUI EPISODUL 19 ONLINE

Soția lui Selahaddin, va juca un rol cheie în apărarea pământurilor musulmane și în stabilirea dinastiei Ayyubid în serialul TV.

Mehmet Ali Nuroglu în rolul Nur ad-Din Zengi, un renumit conducător musulman turc și comandant militar. Va fi descris în serialul TV ca conducând dinastia Zengid în timpul perioadei cruciate. El și Saladin vor fi înfățișați ca fiind comandanți în timpul dinastiei Zengid, deși nu sunt strâns legați. Nur ad-Din va fi descris ca conducând părți din Irak, Siria și Egipt și deține titlul de emir al Alepului și Damascului.


SALADIN CUCERITORUL IERUSALIMULUI EPISODUL 19 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V