Secrete de familie episodul 60 subtitrat în română

Secrete de familie va ajunge în casele telespectatorilor. Din 30 august, de miercuri până vineri, în Prime Time, de la 20:00.
Pasionații de seriale turcești și nu numai vor putea urmări o poveste impresionantă, o combinație reușită de intrigă polițistă și poveste de dragoste, beneficiind de o distribuție excepțională, cu actori pe care publicul deja i-a îndrăgit în alte seriale de succes.

SECRETE DE FAMILIE EPISODUL 60

Ilgaz este un procuror care ține la principiile sale, care nu se abate de la reguli și care este condus de un sentiment al dreptății ieșit din comun. El este dedicat meseriei sale, iar relația eșuată cu fiica unui coleg de breaslă nu pare să-i umbrească dorința de a munci. Ceylin, o avocată a apărării, este opusul lui. Ar face orice să-și câștige cazurile, este isteață, descurcăreață și, dacă trebuie, mai încalcă regulile în favoarea clienților ei. Ea și Ilgaz au mereu discuții în contradictoriu, însă ajung să colaboreze într-un caz de crimă.

SECRETE DE FAMILIE EPISODUL 60 ONLINE

Producția turcească are premiera pe 30 august, de la 20:00, la Kanal D. Serialul a fost difuzat în peste 20 de țări și are recorduri impresionante, inclusiv cea mai rapidă vânzare și cea mai bună performanță a genului în anul 2022.re, că el ar fi vinovatul, Ilgaz crede în inocența sa, așa că o angajează pe Ceylin ca să îl reprezinte.


SECRETE DE FAMILIE EPISODUL 60 SUBTITRAT


Server II

Server III

Server IV

Server V