Survivor All Stars episodul 34 online 2 Aprilie 2024

Survivor România revine, însă de data aceasta cu un sezon special, în care eliminările se vor face într-un mod surprinzător. Debutul celui mai așteptat show al iernii va avea loc chiar în seara aceasta și îi va scoate pe cei douăzeci de concurenți din zona de confort.

SURVIVOR ALL STARS 2 APRILIE 2024

Cel mai așteptat moment al începutului de an este tot mai aproape. Au mai rămas doar câteva ore până când fanii Survivor România vor putea urmări un nou sezon. Show-ul prezentat de Daniel Pavel se va difuza de trei ori pe săptămână.

SURVIVOR ALL STARS EPISODUL 34 ONLINE

Din 16 ianuarie, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 21:30, Daniel Pavel, le aduce telespectatorilor un show ce nu trebuie ratat. Prezentatorul tv a spus că este pregătit să le aducă celor de acasă cea mai tare provocare pentru toți cei 20 de concurenți.

În premieră, în acest sezon, soarta concurenților este doar în mâinile lor. De data aceasta, doar ei vor vota cine ajunge în Duelurile Eliminatorii și luptă pentru a nu părăsi concursul desfășurat în Republica Dominicană.

Mulți dintre fanii emisiunii sunt de părere că noile schimbări de la Survivor sunt binevenite. Asta, pentru că fiecare episod al competiției din Dominicană va aduce discuții aprinse între cele două tabere sau în cele două tabere. Faimoșii și Războinicii se vor duela atât pentru echipa lor, cât și pentru ei. Pentru că sunt caractere diferite, venite din sezoane diferite, telespectatorii consideră că vor avea loc și divergențe. Rămâne de văzut ce răsturnare de situație va avea loc în acest sezon.


SURVIVOR ALL STARS 2 APRILIE 2024


Server II

Server III

Server IV

Server V