Lista-seriale-turcesti

Listă seriale turcești

Aceasta este o listă de seriale turcești, ordonată întâi după anul lansării și apoi, alfabetic, după titlu. Titlurile românești ale serialelor (dacă există) iau prioritate.
In ultimii ani, spectatorii internationali ai serialelor turcesti au crescut atat in est, cat si in vest, cu ritm rapid. Seriile TV turcesti numite ,,Dizi” au un public urias in Statele Unite, tarile balcanice, Orientul Mijlociu, China, Rusia, Coreea, America Latina, Africa de Sud si Asia.


Vezi mai jos lista cu cele mai captivante seriale turcesti care te vor tine cu sufletul la gura.

Serialele turceşti – ca să nu le numim telenovele – au avut parte de un succes răsunător în ultimii ani. Turcia a înregistrat performanţa de a se situa pe locul al doilea în lume, după SUA, în domeniul exportului de seriale.

Seriale turcesti sunt din ce in ce mai bogata si devine dificil sa-ti gasesti drumul in catalogul dens al serviciului. De aceea, in aceasta lista speciala vei gasi toate serialele de neratat, de la noile sezoane foarte asteptate de seriale de succes pana la premiere gata sa ne lase cu gura cascata (la bine si la rau). Iata, dupa parerea noastra, cele mai interesante si populare seriale turcesti disponibile pe Netflix anul acesta.