Interview with the Vampire (2022) online subtitrat

INTERVIEW WITH THE VAMPIRE ONLINE SUBTITRAT

Interviul lui Anne Rice cu vampirul, sau pur și simplu Interviul cu vampirul , este un viitorserial de televiziune american gotic horror cu vampiri , creat de Rolin Jones , bazat pe romanul cu același nume din 1976 al lui Anne Rice. Îl joacă pe Sam Reid în rolul vampirului Lestat de Lioncourt , Jacob Anderson în rolul iubitului și protejatul său Louis de Pointe du Lac , Bailey Bass în rolul vampirului copil Claudia și Eric Bogosian în rolul reporterului Daniel Molloy .
Povestea epică a lui Louis de Pointe du Lac despre dragoste, sânge și pericolele nemuririi, spusă jurnalistului Daniel Molloy. Înfruntat de limitările vieții ca bărbat de culoare în New Orleans la începutul anilor 1900, Louis i se pare imposibil să reziste ofertei lui Lestat de Lioncourt de evadare supremă: să se alăture lui ca tovarăș vampir. Dar noile puteri îmbătatoare ale lui Louis vin cu un preț nefericit, iar introducerea celui mai nou copil al lui Lestat, copilul vampir Claudia, îi pune în curând pe o cale de zeci de ani de răzbunare și ispășire.

Actori:  Jacob Anderson, Sam Reid, Bailey Bass, Eugenie Bondurant, Rachel Alana Handler, Cynthia LeBlanc, Elton LeBlanc, Ashleigh Lewis, Escalante Lundy, Christian D. Robinson si altii;
Gen: Dramă; Fantezie; Groază
Lansat: 2022;
IMDb: 7,5