1899 Sezonul 1 episodul 3 online in romana

Va invit sa urmariti aici pe site alaturi de noi, 1899 Sezonul 1 episodul 3 online subtitrat in romana.


1899 SEZONUL 1 EPISODUL 3


Server II

Server III

Server IV

Server V

1899 este al doilea proiect din afacerea lui Baran bo Odar și Jantje Friese cu Netflix și promite să fie la fel de convingător ca primul. Deși este în concordanță cu înclinația lor stilistică de a servi frica și fiorul în egală măsură, acest proiect ia o traiectorie ușor diferită, una înclinată mai mult către mister, cu mai puține călătorii în timp încorporate în complot.

Un spectacol cu ​​adevărat internațional dornic să proiecteze diversitatea lingvistică a Europei, 1899 are mai multe limbi europene vorbite în film. De la poloneză la franceză, spaniolă și germană, este un montaj potrivit al culturii europene. Un proiect ambițios, 1899 a fost produs folosind cea mai recentă tehnologie de ultimă oră pentru a-și reda efectele vizuale. Un motor de jocuri video este folosit pentru a crea seturi virtuale, iar grafica în mișcare permite editări de nivel înalt în cameră.

1899 SEZONUL 1 EPISODUL 3 SUBTITRAT

1899 urmărește un grup de imigranți din medii diverse care călătoresc din Europa la New York în căutare de noi oportunități. Plasat în anul 1899, chiar la începutul noului secol, pasagerii sunt uniți în optimism cu privire la ceea ce le rezervă viitorul până când întâlnesc o altă navă de migranți în derivă pe larg. O călătorie necomplicată până acum către pământul promis se transformă într-un coșmar înfiorător de proporții uluitoare. Iată tot ce știm până acum despre serialul TV de groază-mister, inclusiv distribuție, poveste, data lansării, informații despre filmare și multe altele.