Cel mai fericit anotimp (2020) online subtitrat

CEL MAI FERICIT ANOTIMP ONLINE SUBTITRAT

Va invit sa urmariti aici pe site-ul nostru alaturi de noi, filmul de Craciun Cel mai fericit anotimp subtitrat in romana.



Server II

Server III

Server IV

Server V

Happiest Season este o comedie-dramă romantică din vacanța americană din 2020 regizat de Clea DuVall , care a scris scenariul împreună cu Mary Holland . Cu o distribuție formată din Kristen Stewart , Mackenzie Davis , Alison Brie , Aubrey Plaza , Dan Levy , Holland, Victor Garber și Mary Steenburgen , filmul urmărește o femeie care se străduiește să-și recunoască conservatorul . părinților că este lesbiană în timp ce ea și prietena ei îi vizitează în timpul Crăciunului. DuVall a spus că filmul este o interpretare semi-autobiografică a propriilor experiențe cu familia ei.

CEL MAI FERICIT ANOTIMP FILM ONLINE

Abby Holland și Harper Caldwell sunt un cuplu care se întâlnesc de aproape un an. Lui Abby nu i-a plăcut Crăciunul de când au murit părinții ei, așa că Harper o invită spontan să sărbătorească sărbătorile alături de familia ei în orașul ei natal.

Abby vede asta ca fiind ocazia perfectă de a se prezenta părinților lui Harper și de a o cere în dimineața de Crăciun. Cu toate acestea, în drum spre familia Caldwell, Harper dezvăluie că a mințit că a venit deja la părinții ei, temându-se că nu va interfera cu campania pentru primar a tatălui ei. Preferă să iasă la familia ei după Crăciun. Ea îi cere lui Abby să se prefacă că este colega ei de cameră pentru vacanță, lucru la care Abby acceptă fără tragere de inimă.