The Santa Clauses Sezonul 1 episodul 2 subtitrat

Va invit sa urmariti aici pe site alaturi de noi, serialul The Santa Clauses Sezonul 1 episodul 2 online subtitrat in romana.


THE SANTA CLAUSES SEZONUL 1 EPISODUL 2


Server II

Server III

Server IV

Server V

Moș Crăciun este o viitoare miniserie americană de comedie de Crăciun creată pentru Disney+ și bazată pe seria de filme „ Moș Crăciun ” . Acesta servește ca o continuare și o continuare a lui Moș Crăciun 3: The Escape Clause (2006) și îi prezintă pe Tim Allen , Elizabeth Mitchell , Eric Lloyd și David Krumholtz reluând rolurile din seria de filme. Jack Burditt va servi ca showrunner și producător executiv.

După aproape trei decenii în care a fost Moș Crăciun, magia lui Scott Calvin începe să se clatine. În timp ce se luptă să țină pasul cu cerințele postului, Scott descoperă o nouă clauză care îl obligă să-și regândească rolul de Moș Crăciun și de tată.

THE SANTA CLAUSES SEZONUL 1 EPISODUL 2 SUBTITRAT

Scott Calvin s-a întors! După ce a fost Moș Crăciun timp de aproape treizeci de ani, este la fel de vesel ca întotdeauna. Dar, pe măsură ce Crăciunul scade în popularitate, la fel și magia lui Moș Crăciun. Scott se luptă să țină pasul cu cerințele locului de muncă, precum și să fie acolo pentru familia sa. După ce a descoperit că există o modalitate de a se retrage din postul său, Scott se gândește să renunțe la rolul lui Moș Crăciun și să găsească un succesor demn, astfel încât să poată deveni un tată și un soț mai bun.