Avere Națională: Puterea Istoriei (2022) online subtitrat

AVEREA NAȚIONALĂ: PUTEREA ISTORIEI ONLINE SUBTITRAT

Povestea epică de acțiune, aventură și istorie care este Comoara Națională a revenit, cu o nouă poveste și un nou puzzle de vânătoare de comori de rezolvat. În loc să lanseze un al treilea film, echipa National Treasure schimbă lucrurile cu o serie de zece episoade în care publicul descoperă indicii și încearcă să descopere puzzle-ul împreună cu personajele de pe ecran. National Treasure: Edge of History va fi o nouă interpretare a poveștii pline de acțiune, scufundându-se adânc în bucăți din istoria panamericană pe care echipa Gates nu le-a examinat niciodată.

Seria National Treasure: Edge of History va aduce un omagiu predecesorilor săi, continuând povestea vânătorii de comori, plină de relicve, hărți și istorie pierdută. Dar odată cu o nouă poveste vine un nou mister care nu a mai fost explorat niciodată de echipa Gates.

Jess Valenzuela și Billie Pearce sunt ambele în căutarea a trei cutii misterioase. Aceste cutii conțin indicii care trebuie rezolvate pentru a găsi comoara ascunsă despre care tatăl lui Jess îi spusese cu ani în urmă. Jess crede că, dacă poate rezolva puzzle-ul, atunci poate afla mai multe despre familia ei și despre trecutul lor, ca să nu mai vorbim despre un tezoane de aur.

Tânărul explorator este în posesia unui cub ciudat cu mai multe cercuri rotative pe suprafața sa, împodobite cu simboluri care includ un sistem numeric mayaș care numără până la treisprezece. Pe baza fotografiilor din culise lansate până acum, se pare că seria se va inspira din războiul mexicano-american, deși este prezentată o pictură înfățișând conchistadorii spanioli care își încarcă bărcile la ceea ce pare a fi un templu mayaș. Franciza National Treasure a atins anterior istoria și tradiția Americii de Sud în cel de-al doilea film. Publicul speră că acest serial este puțin mai fidel istoriei vieții reale și nu încearcă să-l convingă că mai sunt ruine din America de Sud ascunse în Vestul Mijlociu.

Actori:  Catherine Zeta-Jones, Jake Austin Walker, Jordan Rodrigues, Lisette Alexis, Lyndon Smith, Breeda Wool, Dustin Ingram, Harvey Keitel si altii;
Gen: Acțiune; Aventură; Mister
Lansat: 2022;
IMDb: 4,6